dijous, 16 de juny del 2011

BUSCANT UNA NOVA LÍNIA

el tram que hem obert
15/06/11.Ahir a la tarda vaig anar a treure el nas a una possible línia on no es veia clara l'entrada. Després de mirar i remirar la trobo, mi poso i mica en mica la cosa va agafant color, munto un ràpel des d'una savina i cap a casa havent fet un tastet. 
Avui hi tornem amb l'Antoni, el primer llarg queda força mantingut la cosa pinta bé. El segon llarg anem a buscar una llastra que resulta ser bona per sort, una mica de Tarzan amb sortida a una terrassa mòbil, aquí s'haurà de fer feina. Segueix una placa que no fa gaire bona pinta però quan t'hi poses la cosa va sortint i la roca és millor del que aparenta. Unes bagues amb un maillon a un arbre ? ens fa dubtar. Deduïm que és un ràpel d'alguna emmerdada????? seguim navegant per la placa fins a una terrasseta on muntem la R2..Ja comença a fer-se tard, encara que ja és veu que el que queda serà més rápit però hem de marxar.....Un ràpel de 60m ens deixa altre cop al terra i amb un altre projecte a mitges..hi tornarem.

arribant a la R1

al segon llarg

6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan, Això no sembla la Codolosa !!! a on deu ser ? je je je

salut i a tibar

joan asin ha dit...

Joan B tens raó no és la Codolosa és alli, je,je.

uri ha dit...

si no vaig equivocat això és can jorba.....

si?

joan asin ha dit...

Ei Uri sí o no...aviat ho sabrem

Jaumegrimp ha dit...

Ep Joan, el trepan treu fum!! darrerament ens estàs posant molts deures, ja m'agrada!! i efectivament és Can Jorba, vigileu que la Baga amb maillon no sigui de la Paraboles de Colores o de la Queralt Xènia.

joan asin ha dit...

Jaume la baga fa pinta extranya, dona la sensació extranya ja que no hi ha rastres d'haver-hi passat algú.