dijous, 28 de juny del 2012

MONTSERRAT LA CODOLOSA, via JOANS'S

ressenya amb la variant pendent de consolidar
27/06/12. Abans d'obrir aquesta via amb l'Antoni ens l'havíem mirat varies vegades, vam repetir la via Josep Monistrol i la Indignat. Sembla que hi cabia però..L'Antoni passa pel taller de reparació que el deixa dos mesos de baixa escalatòria. Un bon dia amb en Joan B anem i obrim un llarg, després tornem i l'enllestim. El darrer llarg però pel meu gust és massa artificial.
Aquesta tarda tornem amb l'Antoni i el Joan B. En Joan B fa el primer llarg i li surt un pas que tenia travessat. L'Antoni fa el segon molt bé, la recuperació va funcionant. El tercer llarg vaig a explorar l'esperó més  a la dreta...Hi ha herba i un primer tram de roca dubtosa, mica en mica vaig fent fins sota d'un desplom. El supero amb dos parabolts i després hem d'anar a l'esquerra en flanqueig fins a trobar la R3 des on rapelem (60m). Aquest darrer passatge pot quedar millor un cop el sanegem.....continuarà.

Per Joan Baraldes, Antoni Gómez i Joan Asín

en Joan B al primer llarg

l'Antoni al segon llarg

segon llarg

a la variant de sortida

FOTOPEUDEVIA

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona feina JOan's i celebro que l'avariat Antoni vagi progressant! ja em semblava que no havies quedat massa satisfet del llarg de sortida, ara si surt en lliure quedarà més homogènia la via no? alguna tarda que bufi la marinada l'hauré d'anar a probar.

joan asin ha dit...

Bé ja veurem que surt. aquest pany de paret a la tarda toca l'ombre a partir de la 4,4:30h,

Lo Gall ha dit...

Hola Joan. Per aqui m'hi va portar lo Mingo i lo Jordi Vidal, em va agradar força el sector. A part d'aixo , et volia fer una consulta. La Carles Andres del Cilindre a Sant Llorenç, despres del parabolt i columna de pedra de la R2, es continua recte amunt? Es que avui l'hem anat a repetir despres de 35 anys i jo recordaba que es sortia cap a la dreta uns 6 m. despres recte amunt 4 m.(pont de roca amb bagues ronyoses, pontet de roca amb bagueta antipanic i un buri amb xapeta recuperable estrangulada i pasada de cordino) per tornar a l'esquerra a buscar el dos buris amb xapa del fons de la xemeneia.Pasos obligats i durs on te jugues lo fisic en cas de caiguda.
Quedando a la espera: un escalador acojonao.
LO SERGI

joan asin ha dit...

Ei Sergi de la R2 vam pujar recte amb passos molt atlètics, deixant una R a l'esquerra, pujar fins el sostre i flanquejar a la dreta. És per on avm anar nosaltres.