diumenge, 7 d’octubre del 2012

TIMBALER DEL BRUC, via FRANCESC SARDANS FÀBREGAS


6/10/12. Avui tenim el temps just per a una matinal, en Jaume proposa la via Francesc Sardans a l'agulla del Timbaler del Bruc, amb l'Antoni Gómez vam fer la segona ascensió, així que repetir-la  quan ha tingut bon rodatge, sempre és una bona opció. Avui ens tornem a retrobar amb l'Antoni Peris i a part d'escalar ens posarem al dia.


RESSENYA
El bon dia que s'ha aixecat, deixa Montserrat engalanada amb els seus millors colors.  Ara la via està sanejada l'altre cop teníem l'al·licient de no tenir cap informació només una bona ressenya dels germans Masó, com sempre.

La via tot i ser curta et deixa bon regust, repartida en quatre llargs de textura diferents. El primer amb una placa amanida amb tocs de finor sobre presa petita. El segon amb un ressalt al punt atlètic. El tercer és el plat fort amb dos ingredients un díedre i una placa vertical i essència de lleu desplom on podem triar entre pedalar o tibar. Al darrer llarg trobem una placa amb entrada atlètica sobre còdols generosos.

Informació a: ressenya.net original, escaltroncs opció lliure.

Per. Antoni Peris, Jaume Galban i Joan Asín


al primer llarg

l'Antoni i en Jaume al primer llarg

al flanqueig del segon llarg

arribant a la R2

al díedre del tercer llarg

al díedre


festival de còdols

FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una via ben completa, nosaltres la vam disfrutar molt, i a més et fa suar al tercer llarg! no fèia molta calor? nosaltres al Faraó est ens vam rostir.

joan asin ha dit...

Ei Jaume ja he llegit que vau anar a treballar al Faraó a veure si la podem anar a fer algun dia???Nosaltres ahir teníem poc temps per escalar.