diumenge, 11 de novembre del 2012

ESPERÓ "REMACHA", via NORMAL variant DIRECTA,

10/11/12. Al final sembla que el dissabte les prediccions son bones, però des de que hem sortit de Barcelona està ben tapat, mullat i boira pijanera…Parada i fonda al bar Sport de Bellcaire d’Urgell, no som els únics, trobem a la colla de Badalona i a en Joan Jover, salutacions i xerrameca, tots estem convençuts que avui farà bon dia, és el que han dit.
vistes des del coll d'Ares
Ens anem acostant al nostre objectiu, Ager. Sortim de Balaguer sembla que la cosa millora, però quan anem pujant cap el coll d’Ager ens surten els dubtes. El nostre objectiu era la via “Cabernet Sauvingon” als Puntals, no ho veiem clar i passem al pla B, la via “siempre negatifo”. Arribem al coll d’Ager, està ben tapat però seguim convençut que això millorarà. Posem en marxa el GPS de la intuïció i anem baixant, seguint rastres o no, fins que arribem a peu de via on després d’algun dubte trobem la fletxa picada, que ens indica el peu de via. Sorpresa la paret està ben molla i el dia sembla que li costa de millorar, dubtem però al final decidim retornar per on hem vingut. Bé ara ja sabem on comença, si més no.
inici de la via siempre negatifo

la paret ben mullada
Tornem al coll, el dia segueix amb el sembla que millora, però no, on anem? Doncs cap a Sant Llorenç de Montgai. Quan arribem el sol ja s’ha anat imposant.
Sant Llorenç de Montgai amb el pantà sense aigua

via normal per la variant directa a l'esperó Remacha
Parem el cotxe davant de l'Esperó Remacha i anem a fer la via Normal per la variant directe. Informació detallada al bloc de l’escalatroncs. El segon llarg (variant directa) va agafant verticalitat fins a desplomar, abans d’agafar el desplom podem posar un alien groc. Segueix una seqüencia de passatges atlètics amb bones preses però de no parar-se. En quan a la graduació si és fa sense descansar al nostre parer deu ser 6a+, obligat V+/A0.
Baixem caminant i amb el premi de consolació, marxem cap el Bar (seu del galliner). Quan arribem encara hi ha poca gent, però se seguida van arribant galls i el galliner s’omple, també trobem al Pep B.. Tots ens hem anat replegant cap el micró clima de Sant Llorenç de Montgai. Al final bona sobretaula ben acompanyats.
Per Manel Díaz i Joan Asín.
en manel al primer llarg

sortint del desplom i arribant a la R2

inici del tercer llarg

FOTOCIMCOSOLACIÓ

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres si ho arrivem a saber, nosaltres, Jesus Ramon i jo estavem a la pared del Pont.
Salut
PEP

Jaumegrimp ha dit...

Sap greu fer tans quilòmetres i trobar-se l'objectiu moll...però com be dius ara ja teniu el peu de via ben localitzat

joan asin ha dit...

Ei Pep llàstima.
Jaume al meny ho vam intentar.

Mingo ha dit...

Sort que el Montsec ofereix moltes possiblitats.
Enhoraboana, suposo que el Rematxa el teniu més que fet, però malgrat repetir, sempre es disfruta.
Salut companys

joan asin ha dit...

Ei Mingo Sant Llorenç sempre és un bon lloc quan pinten "bastos". Esperò tornar a llegir les teves piulades.