dijous, 28 de març del 2013

GARRAF, PIC DEL MARTELL, via EXCÀLIBUR


27/03/13. El Pic del Martell ens l’han retallat i la zona Central i dreta de la paret, ja no si pop escalar durant tot l’any. El Pic del Martell va viure la seva esplendor d’obertures als finals dels 70 i  principis dels anys 80. És va tornar un lloc ideal per escalar en un bon calcari amb passatges atlètics, a prop de Barcelona. Per a mi aquest racó sempre ha estat un lloc recorrent. En aquella època vaig coobrir 6 vies en aquesta paret, amb l’estil de passa com puguis i deixa poca cosa, per nosaltres no deixava de ser un lloc per l’aventura. El temps passa i el Pic del Martell és torna una zona d’escola de via llarga com és diu ara  i les vies que és van repetint son les millors equipades. Amb la intenció de recuperar alguna d’aquestes vies hem anat a treure una mica la pols a la via Excàlibur. La via ha quedat semi equipada, on caldrà portar joc de tascons, micros i friends fins el 2/3 del Càmalot i 10/12 cintes exprés. Aquesta tarda hem anat justos, de fet hem acabat amb les darreres llums del dia entre una cosa i un altre. A la via encara li falta un altre repassada per deixar-la actualitzada. De moment penjo la ressenya original i quan estigui acabada del tot en farem una de nova.
Per Antoni Gómez i Joan Asín.



itinerari i ressenya original

al primer llarg
arribant a la R2

atlètic tram al tercer llarg

FOTOCIM AMB EL NEGRE AL DARRERA


6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Bona feina Joan i gràcies per restaurar la via. Hi anirem !!
salut i a escalar

joan asin ha dit...

Joan encara falta algun retoc però ja si pot anar.

Jordi Ceballos ha dit...

Aquest diumenge vam fer la via Excalibur i ens va agradar, gràcies per la restauració!

Al L3, abans de les ziga-zagues finals, vam veure una antiga reunió (crec que era de burils). El cas és que no la vam fer, i ens vam empenedir, perquè la corda fregava moltíssim... :)

joan asin ha dit...

Ei Jordi, aquesta reunió és millor fer-la he de posar-hi parabolts. No ho vam fer per que és feia de nit.

Winters ha dit...

Que grata sorpresa encontrar este blog. En la época que comentas, nos las habíamos hecho todas y cada una de ellas, incluida la herboristes, la Algel Rock, la Escalibur, incluso habíamos hecho variantes de la retorno mágico, la Escorpions, la Lafayette...y otras muchas que había por allí.
Y por supuesto, al acabar el día, había que dejar la "piada" en el libro de pias del bar de pie de costas, hoy desaparecido....que época mas maravillosa....cualquier día me paso por allí, y me marco aunque sea una Herboristes...je..je...
Felices fiestas a todos y gracias por la reseña!.

Unknown ha dit...

Ep joan ! Mira per on ahir la vai fer,
La hem trobat perfect. Molt bna feina.