dijous, 11 de juliol del 2013

PASSEJANT PER MONTSERRAT....


10/07/13. Aquest dimecres tornem a quedar amb l'Antoni, per anar a Montserrat. Agafem el funicular de Sant Joan pler de turistes com de costum, però aquest cop nosaltres som uns turistes més, no hi ha cordes, ni material d'escalada,...només una motxilla amb aigua i poca cosa més. Mica en mica comencem la recuperació, avui toca caminar.


Un cop a l'estació superior del funicular de Sant Joan, agafem l'ampla camí que ens porta fins a Sant Jeroni 1236m. Ens retrobem amb els Gorros, la Mòmia, la Prenyada, la trompa de l'Elefant d'entrada. Més endavant trobem els Flautats, Cavall Bernat, etc fins que arribem a la Capella de Sant Jeroni. Amb 10 minuts més arribem al Mirador de Sant Jeroni. 
El retorn el fem pel camí de l'arrel passant pel Pla dels Ocells, pas dels Francesos i Monestir per les escales dels pobres. Una excursió clàssica, ben senyalitzada que ens portarà unes dues hores efectives.
Per Antoni Gómez i Joan Asín.
SANT BENET




FLAUTATS


CAVALL BERNAT

Capella de Sant Jeroni


FOTOCIM


6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ànims !! que aviat tornaràs a escalar !!

Jaumegrimp ha dit...

Celebro que la recuperació vagi endavant Joan! amb aquesta armadura de plàstic a l'avantbraç deus passar força calor no? Una bona caminada per no perdre la força, apa que ja falta menys, t'esperem per fer-ne alguna de bona, de les teves!!

joan asin ha dit...

Ei això pinta bé, ara només la porto com a protecció quan vaig pel carrer, a casa ja vaig sense. El 18 visita i esperem que ja pugui començar a recuperar o no?.

perB ha dit...

Una mica abans i us trobeu aquest loku
http://www.youtube.com/watch?v=bmI_3oAmVaI
pB

perB ha dit...

Una mica abans i us trobeu aquest loku
http://www.youtube.com/watch?v=bmI_3oAmVaI
pB

joan asin ha dit...

Menys mal què no hem va caure a sobre, amb la sort què gasto darrerament.