diumenge, 8 de setembre del 2013

MONTSERRAT, CAM NOU BARRIS, via MAL PAS i ESPORTIVA

7/09/13. Dijous a la tarda visita al Traumatòleg??? Radiografia??? Se ho mira i..... em dona l’alta, ja pots fer via normal, normal?. Per a l’entrada oficial a la normalitat, havíem escollit una bona via, però les prediccions meteorològiques no son clares i de viatge cap a Montserrat ho acaba de confirmar, és veu força ennuvolat. 


En un dia com aquest el BAR és el punt de reunió, on mica en mica és va forma un mandrós grup d’amics i coneguts, comentant les vacances.  A la pregunta, on aneu? Tots estem cercant els plans B.
En el nostre cas ens arribem a Cam Nou Barris a Collbató. Comencem pels dos primers llargs de la via somnis de tardor i seguim pels darrers dos de la Mal Pas, quedant un itinerari més directe. La via la podem fer en quatre o dos llargs i només ens caldrà portar cintes exprés 14 si fem els dos darrers llargs junts. El dia no acaba de decidir-se en ploure o obrir, però els núvols son força negres. Rapelem i anem a la placa de l'Indi a fer esportiva, fem dues polides concorregudes vies, una de V i un altre de V+. Per acabar marranegem una de 6a+. Avui estava a tope aquesta zona. De tornada al cotxe comencen a caure gotes.

Per Jaume Gàlban i Joan Asín.  

el primer llarg V+

arribant a la R2 IV

tercer llarg V+,A0 (6a)

quart llarg V+

esportiva

esportiva

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

La pluja ens va respectar prou ! no vau parar eh? vau haber de demanar tanda a la placa de l'Indi?
Quin merder de gent no? i quina cridòria.
Molt desagradable tot plegat.

joan asin ha dit...

Jaume,a la segona part vam anar a saludar uns companys del Centre, déu n'hi do el merder de cordes, vies i gent, una experiència què encara no havia viscut i què de ben segur no és repetirà.