divendres, 29 de novembre del 2013

Collbató, Roca del Sioux i Agulla dels Marges

27/11/13. Gèlida i curta tarda de tardor la intenció avui és fer tres agulles de caire clàssic a la zona d’esportiva de Collbató. 
ressenyes
Comencem per la via 70 revetlles de la Família Masó a la roca del Sioux. La via està equipada amb parabolts del deu i només en caldran cintes exprés. Una via amable i agradable, trobarem una reunió al coll, podem pujar a l’agulla del costat grimpada i desgrimpada de II. El descens és amb un ràpel de 25m per la vessant Oest.
 
Un cop a baix anem a l’agulla dels marges què està al costat. La via “A prop” és de caire clàssic envoltada de vies esportives. Està equipada amb tres pitons casolans d’època i un espit, després del darrer pitó hem d’anar per la placa de la dreta a buscar una savina i pujar per un díedre de roca trencada què ens acompanyarà fins el cim. El des cens és fa amb un ràpel de 25m per la vessant Oest des d’un pitó i bagues en una savina què trobem al cim.
Pujar i baixar porta el seu temps quan anem tres, així què després de la segona agulla, el sol acaba la seva jornada per avui i nosaltres també i és què les tardes ja son molt, molt curtes.
Per Lambert Colàs, Antonio Gómez i Joan Asín.
Lambert a la via 70 revetlles
 
Antonio a la via A prop

hora baixa

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona amics! es tracta de no perdre el ritme i tot i que són curtes, aquestes tardes omplen molt!!
Bonica posta!

joan asin ha dit...

Jaume en un res ja és fa fosc. A veure si ho podem allargar.