dijous, 16 de gener del 2014

COLLBATÓ, ELS GRAUS, VIA JOC DE NENS

la nostra excursió-escalada
15/01/14. El dia ha començat bo però cap al migdia a anat canviant, el gris guanya terreny i la temperatura baixa….aquesta tarda toca una de tranquil·la.
Ens arribem a la zona dels Graus a Collbató amb la intenció de fer una escalada/excursió enllaçant trams de roca. Hem fet els dos primers llargs de la via de l’Avi Joan flanquejant cap a la dreta fins a trobar la via Joc de Nens, pont de roca visible.  La via és pot fer en 3 o quatre llargs, nosaltres hem enllaçat el segon i tercer quedant un llarg més complet. A la via trobarem parabolts del 8, nosaltres no hem posat res més, però pot anar-hi bé algun alien i friends mitjans. El grau màxim és IV+, cal vigilar amb alguna crosta de roca què encara queda. Del final de la via anem a buscar el camí de les bateries. Encara hem aprofitat per fer una via esportiva de V+ al Llençol B, molt bona amb forats i desplom amb cantells.
En resum una via pels què busquen fer metres amb una dificultat baixa IV+ màxim, amb un equipament suficient.
Per Antonio Gómez i Joan Asín.
al final hem tibat una mica

primer llarg de l'Avi Joan

al segon llarg

l'Antonio a la R1 de Joc de Nens

al segon+tercer llarg

al darrer llarg

a la via esportiva del Llençol B

FOTOCIM

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Malgrat el temps encara heu aprofitat prou la tarda, jo havia quedat per sortir avui, però ho hem deixat per demà, que dissabte pinta malament també.

joan asin ha dit...

Jaume aquest fron ens fan treballar l'imaginació, també estaven el Mingo i el Toni per la zona.

Mingo ha dit...

Mira que feia rasca el dimecres. Ja em va dir el Toni que el dissabte vau anar a esmorzar a Vilanova, per Sant LLorenç tb va ploure força

joan asin ha dit...

Si Mingo dissabte va guanyar el Meteocat