divendres, 15 de gener del 2016

PIC DE MARTELL, Via EXCÀLIBUR




14/01/16. Teníem feina pendent en aquesta via i avui hem anat per posar dos parabolts a la R3, resta cisallar algun burí però. La via ha quedat reequipada amb parabolt, cal però portar joc de friends fins el Camalot del 1 o 2, per a complementar les assegurances. A la R3 surt directe per la placa la via Teotihuacan, la nostra va a la dreta. Via atlètica amb dificultat mantinguda de V i dos passatges de V+, un a l’entrada i un altre al tercer llarg.

Per Antonio Gómez i Joan Asín.

primer llarg
primer llarg


segon llarg
arribant a la R2



tercer llarg
tercer llarg




7 comentaris:

gustavo mañez ha dit...

Felicidades!...Buen trabajo!

Lo único que quiero comentar es que creo que la nomenclatura correcta de la cumbre

es Pic de Martell,(no DEL).

SALUD!!!

Jaumegrimp ha dit...

Aneu fent feina eh! aquesta no l'he fet i sent teva li haurem de fer els honors. l'amic Gustavo te raó, als mapes de IGCatalunya surt com a Pic de Martell...sona malament oi? pero sí, és així

joan asin ha dit...

Ei ja està canviat...

luichy ha dit...

Diría que es Puig del Martell...

joan asin ha dit...

Luichy, tienen razónés Pic de Martell
http://parcs.diba.cat/documents/182160/182280/Mapa+de+carretes.pdf

Unknown ha dit...

Bon dia
La vam repetir el dia 10 de genr. Mooolt bona sobre tot el l1 i l2!. Gracies per restaurar i divulgar!
Un parell de preguntes, la via a la esquerra (parabolts nous fixe) q via es?
De la paret de la falconera, zona port, quina via recomaneu per fer una primera visita?

Salutacions!

Unknown ha dit...

Bones,

Ahir vam repetir la via i ens va encantar, molt bona feina en la restauració, enhorabona i gràcies.
Voldria afegir, però, que hi ha un parell de punts on hi ha algun bloc juganer amb ganes d'anar avall. Especialment perillós em va semblar una llastra/bloc tamany televisió de 20", (però de les del S.XX, res de pantalla plana), a la que hi vas de pet seguint la lògica del traçat en el primer terç de L3, i que en cas de desprendre's té números d'anar a petar a la vira on es fa R2, ja que deu quedar uns 7-8 per damunt de la seva vertical. Val a dir que és del tot prescindible, ja què just a la seva esquerre hi ha un llastra molt semblant, vàl·lida tant per penjar-s'hi com per protegir, però ben ferma. Volia comentar-ho, per si algú va a repetir-la, i passa per aquí abans, que ho tingui en compte.
Per la resta, dir que vam trobar un pitó a L3 que no està ressenyat, fet que ens va fer pensar que no anàvem per l'itinerari correcte, i que ara veient fotos d'altres repeticions, confirmo. Vaig guiar-me pel parabolt que veia des de R2, molt amunt, i que en realitat era el segon i darrer de la tirada. Resultat, un cop s'acabà lo bo per progressar i protegir, va tocar fer una travessa un punt expo en lleuger descens fins a caçar el primer bolt, (amb un burí mig metre a la dreta), que no havia vist fins aleshores, i llavors ja sí, seguir fins a R3 sense pèrdua per la curta, però intensa bavaresa.

Bé, de nou, gràcies, salut i bones escalades!!

Joel B.