dimarts, 13 de juny del 2017

PEDRAFORCA. CABIROLS INFERIOR. Via ANGLADA GENÍS, sortint per BADALONA/CERDANYOLA

 12/06/17. Avui portem la intenció d’anar a la via Anglada Genís del Cabirols Inferior amb el Jordi. El Cabirols inferior presenta una paret caòtica i les vies existents van cercant-se pas entre díedres, fissures i plaques, intercalant trams discontinus, creuant-se a vegades. La part baixa de la via Anglada Genís, va buscant-se pas pel terrenys més lògic, hem trobat prou bé l’itinerari. A la segona part ja comencen els dubtes per on entrar, al final seguim el gran díedre, muntem reunió en un pitó. El següent llarg contorneja un ressalt desplomat per anar a buscar l’aresta.
Aquí errem el díedre, agafem el de l’esquerra, el seguim fins el peu d’una fissura díedre on muntem la reunió. La fissura díedre ens porta feina, clavem 3 pitons i posem friends per a superar-lo, a sobre trobem una reunió amb dos espits. Sortim directes per un desplom (friend encastat) i després anem buscant el terreny més fàcil fins el cim. Està clar què els tres darrers llargs els hem fet per un altre via, després consultant la guia hem combinat les vies Badalona i Cerdanyola sembla.

Tot i què els dos ja havíem fet la via Anglada Genís, ens hem embolicat  en els darrers llargs. Avui hem recordat vells temps, on l’escalada és el mitja per arribar al cim.
En resum una jornada d’anar pujant aplicant la lògica, què no sempre encertes. Itinerari amb algunes assegurances, amb roca a controlar i trams discontinus, dels dies què t’alegres d’arribar al cim.

Per: Jordi Lluch, Joan Asín.














FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona ! el Pedra no regala res...des de baix tot sembla senzill i quan t'hi poses...

joan asin ha dit...

De la via Anglada Genís, només recordava els darrers llarg què son molt característics, just els què no hem fet. Per a on hem sortit ha resultat més dur i treballós, això és el Pedra en la seva millor versió.