dijous, 21 de desembre del 2017

MONTSERRAT. ELS GRAUS. Via AVI JOAN.

20/12/17. Avui és un dia diferent, ens apuntem a la trobada de veterans, millor dit molt veterans al Bruc. Esmorzem amb força coneguts fent petar la xerrada i esperant què la temperatura pugi per fer una escaladeta abans del dinar.
El Manel està en fase de recuperació després d’un aturada, així què toca fer alguna cosa tranquil·la. El gros dels companys van cap a la Codolosa, amb la Isabel i el Manel anem a fer la via l’Avi Joan als Graus.
La via té cinc llargs de corda totalment equipats amb parabolts i algun pitó. El recorregut va enllaçant panys i ressalts de roca de bona qualitat, cal destacar el tercer i cinquè llargs amb més verticalitat i continuïtat.

El dia ha anat a millor i ara el sol escalfa, sense presses recollim el material i baixem tranquil·lament. Quan arribem al restaurant ja comença a haver-hi gent al final ens hem ajuntat una bona colla sobre 55 més o menys. Dinar i sobre taula de records, historietes i com no nous projectes, déu n’hi do la marxa i ganes què encara hi ha. Vinga que NO PARÍ.

Per: Isabel Novitioli, Manel Benavent, Joan Asín
primer llarg
segon llarg
tercer llarg
quart llarg
quart llarg
quart llarg
cinquè llarg
cinquè llarg
FOTOCIM
FOTODINAR
FOTODINAR
FOTODINAR
FOTODINAR

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Un dia d'escalada social, per aquestes dates i amb el fred que fa ja va be no? deu n'hi do la d'experiència que es veu al restaurant!

joan asin ha dit...

Un bon dia Jaume