dijous, 21 de març de 2019

EXCURSIÓ: MASIA DE TEIXIDOR-BALMES-CASTELL DE MILANY20/03/19. Agradable excursió circular pel Serrat de Milany, sortint de Llaés.

Excursió circular
Recorregut: +/-15-16 Km
Desnivell: +/- 750m
Horari: Efectiu 4:30h
Total amb parades: 7h
Recorregut senyalitzat amb marques grogues

Accés: de Sant Quirze de Besora agafem la carretera direcció a Vidrà, fins el Poble de Santa María de Besora. Agafem el trencall cap a Llaés on aparcarem el vehicle.

L’itinerari què hem seguit ha estat, Masia del Teixidor passem per la dreta i seguim les marques passem per tres balmes, Teixidor-Balmasa i de les Fleurs aquesta darrera nosaltres l’hem passat de llarg (no l’hem trobat). El camí puja entre pistes i corriols fins arraibar a la massia de Can Malany. Aquí deixem la pista i pugem directament (senyalitzat) fins el Castell de Malany en fase de restauració-excavació arqueològica, aquest és el punt més alt de l’excursió. Seguim per la carena direcció oest i baixem fins l’Ermita Mara de Déu de la Cau, edificació sense cap signe exterior (campanar, creu, etc) què l’identifiqui com a una Ermita. Seguim les marques grogues fins a trobar una pista nova aquí haurem de cercar els senyals grocs, el seguim fins a enllaçar amb el camí de pujada.

Una excursió fàcil de seguir i ben marcada amb bones vistes i visita a les curioses Balmes amb restes d’edificació.

Per: Marta, Carmen, José Luis, Jesús, Pep, Ramón, Joan.3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Altre cop amb la infanteria Joan ! aquest dit fot molta guerra !
Vinga a recuperar-se aviat i per cert és Castell de Milany, ja veig que se t'enganxa el dit en el teclat....

Mingo ha dit...

Que tal Joan com ha anat el pas pel taller?

joan asin ha dit...

Jaume,Mingo, ara toca recuperar de moment només caminant....