dilluns, 9 d’abril del 2018

GARRAF CANTERA SUD ESQUERRA. INTEGRAL ESPIGOLO

8/04/18. Aquest dissabte torna el mal temps, amb un dia rufol optem per anar al Pic del Martell, però quan arribavem no ho veiem clar, està tapat i cauen gotes. Canviem el pla inicial i anem al Garraf.
Avui anem de descoberta a la dreta i sota el cim és veuen uns marcats díedres, què estan equipats però no hi han referències, tampoc a la nova guia de la zona del Luichy.
Entrem per la via (esportiva) de l’”Espigolo” amb un primer ressalt vertical, després s’ajeu fins a la R1. Sortim a la dreta  pugem un altre ressalt, després per terreny fàcil anem en tendència a l’esquerra, trobem un altre ressalt i després seguim per una placa, (nosaltres hem fet reunió al peu de la placa) fins a trobar una R amb anelles per rapelar. Seguim per l’esquerra, primer per una placa vertical i després per un dídre, en aquest tram la roca és escamosa cal vigilar a on ens agafem, a final trobem un altre R. Tenim dues opcions el marcat díedre o per l’esquerra optem per aquesta darrera , equipada amb parabolts inox, sortim en flanqueig i seguim per una placa vertical fins el cim, R en un parabolt a la paret al darrera del arbre.
En el darrer llarg ens ha acompanyats pel vent fort. Fem la FOTOCIM i marxem ràpidament.
Tot l’itinerari què hem seguit està equipat amb parabolts.

En resum escalada discontinua amb roca de cantera què et porta al cim, algun tram bo.

Per: Jaume Galban, Joan Asín.


primer llarg
segon llarg
arribant a la R2
tercer llarg
tercer llarg
quart llarg
quart llarg
quart llarg
FOTOCIM

3 comentaris:

Manel&Ita ha dit...

Felicitats Joan!! sembla interessant aquest descoberta. hi hjaurem d'anar. El nom li heu posat vosaltres??

Jaumegrimp ha dit...

Vaja temps estem patint els caps de setmana ! des de Collbató ja es vèia el mal temps a mar.
Almenys a Montserrat encara va aguantar i alguna estona de sol va fer...érem una bona colla al Muntanya. us vam trobar a faltar! fins i tot el Juan Carlos!!
Aneu traïent Petroli del Garraf Fieres!

joan asin ha dit...

Manel&Ita, si el nom l'hem posat nosaltres, els tres díedres de dalt estan equipats, però no hem trobat cap referència.
Jaume, el Juan carlos ja em va dir què el dissabte el Muntanya estava a petar, je,je. Nosaltres vam dubtar però al final ens vam decantar per una matinal al Garraf.