dimarts, 31 d’agost del 2010

MIRANDA DE CAN JORBA, via Glòria

31/08/10. Després de les vacances, aprofitant que en Jaume encara lliure les tardes, quedem per anar a Montserrat. Em proposa anar a fer la via Glòria de la Miranda de Can Jorba.
Quan arribem a peu de via decrobeeix-ho que la càmera de fotos s'ha quedat al cotxe, esperarem que en Jaume me les passi. Comença en Jaume, l'altre cop vaig començar jo, el gafa una mica desprevingut i li cal tibar de valent, aquest primer llarg és mantingut, cal prestar atenció. El segon tot i baixar una mica la dificultat també segueix essent mantingut, tret d'un tram al mig sense assegurances però.
El tercer és de transició en tendència a la dreta tot flanquejant esperons.
El quart per un díedre ajagut porta a una placa vertical amb un passatge de V+.
El descens en ràpel per la via.
La tarda ja comença a excurçar-se mic en mica, però encara és pot aprofitar.
Per Jaume Galban i Joan Asín



la ressenya és pot trobar a: ressenya.net i escalatroncs

5 comentaris:

Llorenç ha dit...

mecatxis!!! viviu com voleu! escalar entre setmana! quin luxe! anar fer vietes properes al cotxe i difrutant de bona companyia metre la resta currem!

Mingo ha dit...

Felicitats per l'activitat. Nosaltres vam estar per agulles i fotia fresca, aquí baix potser no bufava tan.

joan asin ha dit...

Llorenç tu ho pots fer algun matí.
Mingo no bufava res.

Jaumegrimp ha dit...

La via Glòria és molt interessant i et fa treballar, sobretot amb aquest començament tan espectacular! i sí, les tardes cada cop s'escurcen més, l'altra dia vàrem fer salat i no dúiem el frontal, ara ja el poso a la motxilla ben segur!!

joan asin ha dit...

Jaume ben fet en incorporar el frontal al material. Ara ja has d'afinar en buscar vies amb poca aproximació i compromís.