dilluns, 21 de maig del 2012

TAGHIA 2. PARET DE LES SOURCES, via LE RÊVE D'AÏCHA

PARET DE LES SOURCES
20/05/12. Segon dia a Taghia, després del tast d'ahir avui tornem a les Sources a fer la via LE RÊVE D'AÏCHA, que segons diuen és la via més fàcil de la nova generació de vies. La via ens ha resultat dura i mantinguda, ben assegurada amb parabolts. Cal portar alguns friends i tascons, al primer llarg falten algunes plaquetes però és poden posar assegurances sense problemes. La via va buscar un marcat díedre amb dos llargs per plaques de dificultat mitja, al segon llarg trobem un passatge de V+ en placa. El díedre és supera en dos llarg atlètics i espectaculars. Dos llargs més de plaques obligades ens deixen a una zona de grades, amb un altre llarg arribem a les vires on trobem fites que ens indiquen la baixada.
Per: Ramón Prades, Jaume Galban i Joan Asín

itinerari i ressenya d'en Luichy lanochedelloro

Jaume al primer llarg

primer llarg

segon llarg buscant el díedre

l'Esteve a la bavaresa d'entrada a la R2

entrant a la R2

inici del mantingut tercer llarg


a la placa d'entrada de la R3

a la placa del cinquè llarg


arribant a la R5

a les grades del sisè llarg

fotocim

de retorn a Taghia

3 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Hola Joan. Ets un mariconasso, quin fart de viatja qu'et fots "punyetero".Suposo que t'ho has pasat d'allo mes be , no? El proxim dia qu'et troba, pagaras les birres. Salut, amunt i crits.
LO SERGI.

Manel&Ita ha dit...

Bona via per entrar en contacte amb la bona roca del Taghia. Nosaltres també varem començar així. Felicitats Joan i companyia!!!!

joan asin ha dit...

Ei Sergi va estar força bé.
Manel&Ita aquesta va ser la millor de les que vam fer.