diumenge, 25 d’octubre del 2015

MONTSERRAT, ROCA GRIS, INTEGRAL KOYANISKATSI-MICKEY MOUSE-TARANTEL·LA


24/10/15. Avui toca matinal ràpida....Hem quedat amb el Felip què vol fer una via per entrenar el coco. De les diferents propostes ens quedem amb la via Koyaniskatsi. Aquesta via només té tres llargs de corda per ajuntar-se amb la Mickey Mouse, les dues obertes per J. Escofet i J.Ch. Peña l’any 2000. Així com la Mickey Mouse només l’he escalat un cop, la koyaniskatsi l’he repetit més d’un cop i sempre deixa un bon record.


El primer i segon llargs és podem enllaçar, però és més recomanable, fer-los els dos, segueix una placa mantinguda amb les assegurances alegres. 
El tercer llarg és vertical i mantingut, per si sol ja paga la pena, només trobarem tres parabolts i un pitó, però podem afegir-hi  friends. Comencem per una placa amb un passatge desplomat, després del segon parabolt ens esperà un tram vertical amb bons còdols fins a una fissura, la seguim a la dreta i entrem al díedre, després duns metres seguim per l'esperó de l'esquerra , després dun altre parabolt trobem la R a la dreta.
Un cop a la R3 en el nostre cas, hem optat per seguir el quart llarg, per la la placa mantinguda de la Mickey Mouse. 
El darrer llarg l’hem fet pel magnífic díedre de la Tarantel·la.
Al final ens ha quedat una bona integral Koyaniskatsi-Mickey Mouse-Tarantel·la. Cal portar 14 cintes exprés i semàfor d’aliens i friends fins el Camalot del tres.
El descens l’hem fet per la Urquiza-Olmo amb tres ràpels, l’últim de 60m.
Per Felip Linares i Joan Asín.


al primer llarg

primer llarg
segon llarg

arribant a la R2
tercer llarg 
 
tercer llarg

quart llarg

al quart llarg
al darrer llarg pel díedre de la Tarantel·la 
FOTOCIM

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una bona combinació de vies ! la sortida per la Tarantel.la la recordo forta.

joan asin ha dit...

No Jaume la sortida és un díedre a equipar de IV+, molt maco.