dissabte, 31 d’octubre del 2015

PARET DEL GRAU, Via MANELET (PLA B)



31/10/15. Hi ha dies què comencen torçats, només sortir de Barcelona ens trobem amb un accident, hem estat tres quarts aturats. Avui la intenció és anar a una nova via, oberta per Maica Fernández i Paco Vargas. Entre una cosa i un altre comencem a les 11:30h, comença el Xavi fa un primer llarg de corda i no coincideix gaire, quan comença el segon ens adonem què hem entrat directament a la R1, així què estem fent el tercer, en Xavi decideix baixar  és despenja  d’un clau aquest l’acompanya fins què el para un pont de roca. Al final queda en un ensurt amanit amb una cremada de corda a la mà i una molèstia al taló. Toquem a retirada i retornem al cotxe. Sembla què  la molèstia del taló no va a més.

ressenya via ESCULTOR DE SOMNIS
Dedicada a Josep Sánchez
al segon llarg

El dia és esplèndid i al final decidim anar a la Paret del Grau a fer una via curta.

Després de buscar quina via fer escollim la Manelet.


Em toca començar, però el primer pas desplomat és presenta en versió impossible per a mi, amb falta de motivació avui. El Juan Carlos l’agafa amb ganes i se’l treu airosament. La via té tres llargs de corda, cada llarg amb el seu pas difícil de 6a, en el segon i tercer hem fet A0. Una bona via equipada, amb un primer pas desplomat què t’agafa amb fred. El descens el fem amb ràpel per la via  (en 3 o 2). 






2 comentaris:

Mingo ha dit...

L'important és que puguessiu tornar bé tots a casa. La via del Manelet no està malament, però ja t'entenc el dia que les coses es posen de cul ....

Jaumegrimp ha dit...

Celebro que no hagi estat res mes que uns quants cops i un bon ensurt, aquesta via del Roc dels Collars no la conec, com ha quedat sense el clau?