diumenge, 18 de desembre del 2016

MONTSERRAT. LA GORRA MARINERA. Via PER DAVANT

17/12/16. En aixequem plovent? Però avui toca col·lectiva amb companys del STAE, ahir vam fer el sopar de Nadal, així què resacossos en més o menys grau, ens anem trobant els què hem sobreviscut a la mandra i a la pluja, al Monestir. Ha parar de ploure, les parets però estan força mullades, l’idea és anar a Gorros a grimpar una mica i després dinar plegats.  Un cop a Gorros, el problema és decidir-se a on ens posem i amb qui. Finalment la via per Davant de la Gorra Marinera sembla què està prou seca, aquí ens hi posem 7 en tres cordades. De la via poca cosa a dir, anar seguint parabolt, amb un darrer llarg espectacular què per sí sol ja paga la pena fer la via. Hem estat acompanyats pel vent i la temperatura baixa, el sol de tant en tant sortia entre núvols. El Jaume i el Joan C. Han anat a la Miranda de Santa Magdalena, més arrecerats i els altres 6 s’han refugiat a la cara sud de la Magdalena Superior.

Amb el Xavi abans de plegar fem la via Àpia a la Magdalena Inferior, aquest cop amb sol i poc vent.
Acabem dinant plegats al Pic nic del Monestir. En resum, tot i les inclemències meteorològiques hem pogut compartir, escalada, riures tot recordant aventuretes i anècdotes.
Hem participat en aquesta freda jornada: Montse, Jordi Joan, Félix, Agustín, Jesús, Joan P, Jaume, Joan C, Rafa, Armando, Manel, Juan Carlos, Pepe, Xavi, Joan A.










FOTOCIM GORRA MARINERA
el Jaume i el Joan C. a la Miranda de Santa Magdalena





FOTOCIM Magadalena Inferior

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Doncs sí que feu cara de fred sí!

joan asin ha dit...

Si que feia fred....