dimecres, 5 de juliol del 2017

COLL ROIG. Vies NIL MARÍN i NOMÉS HI HA FUNCIONARIS I JUBILATS.

4/07/17. Quedem amb el Jaume per sortir avui, de les diferents propostes al final en decidim pel Coll Roig, què en Jaume encara no hi ha anat.
Anem a la via Nil Marín, fem la ràpida aproximació i un cop a peu de via la pedra decideix, em toca començar. La via comença al mateix lloc què la via Patxaran Litrako, segueix la línia de l’esquerra.  El primer llarg és mantingut i atlètic amb un tram més difícil al començament del díedre final. El segon llarg comença amb uns passatges atlètics, per sortir a la placa de la dreta on ara toca adherències i preses petites, el darrer pas de placa no el veiem clar i fem A0, després torna l’escalada atlètica fins a la R2. Per arribar al cim fem el darrer llarg de la via Derzu Uzala.
Baixem caminant i com encara és aviat i el sol encara ho permet anem a fer la via Només hi ha funcionaris i jubilats. Aquesta via té dos llargs, el primer amb la tònica atlètica de bones preses per gaudir i el segon més punyent, primer per placa on cal anar cercant el passatge i després per díedre-bavaresa passatges atlètics i sortida en díedre més fàcil. De la R2 fem un ràpel de 50m més o menys (possible en dos ràpels) i donem per finalitzada la jornada.
Les vies estant totalment equipades amb químics, nosaltres hem posat un alien blau a la bavaresa del segon llarg de la via “només hi ha funcionaris i jubilats”.
Per: Jaume Planell, Joan Asín.






















FOTOCIM

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una bona descoberta, per a mi! que tú, Joan, ja has acabat la feina aquí...gràcies per portar-m'hi ! Fins la propera.

joan asin ha dit...

Gràcies a tu Jaume, bona jornada.

lo gall trempst ha dit...

Hola Joan soc el Pinto me podrías indica on esta aquet sector gracies

joan asin ha dit...

Està al Ripollès, Montgrony

lo gall trempst ha dit...

gracies Joan