dissabte, 20 de juny del 2020

LES AGUDES. Via ITZI. (VIA MAR D'ESTELS DES-EQUIPADA)

19/06/20. Avui anem a la via Mar d’Estels a les Agudes. Aquesta via va ser des-equipada el 2008 i posteriorment re-equipada amb longlife el maig de 2011. Després de l’aproximació pel fort pendent, arribem a la canal central, la via comença a l’esquerra  i la Itzi una mica més a dalt de la canal i a la dreta. Trobar el peu de via ens ha costat, al final trobem un parabolt i ens marca l’inici. Fem el primer llarg, trobem dos parabolts i R muntada, no la fem i anem fins el proper ressalt, aquí trobem senyals de la R petada. Al segon llarg està net fem reunió en un arbre, davant tenim un terrenys selvàtic per on va el tercer llarg, trobem un longlife abans de la R què després de mirar i remirar la veiem petada. Les piulades parlen què a partir d’aquí estava equipat....doncs no, torna ha estar des-equipada o nosaltres no ho hem sabut trobar.
Abans de donar el dia per perduts, des-grimpem fins a la canal i un tram de la canal fins el peu de la via Itzi. Aquesta via justament amb la Isabel l’aviem  fet el gener del 2019. Així què la repetim per aprofitar la jornada.

Per: Isabel Notivoli, Joan Asín.

primer llarg, Mar d'Estels

tercer llarg, Mar d'Estels






FOTOCIM


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Amb tant d'enrrenou fa mandra anar a les Agudes...que ho vòlen com el seu pati particular?
Caldrà anar amb tota l'artilleria si mai decideixo escalar per allà, no fos que hagués passat el pocasolta de torn...quina mala jugada Joan i Isabel

corvus ha dit...

Bones mestre, sóc el Jesús. I a la Itzy resta alguna cosa? o també l'han expoliat? alguna cosa havia escoltat que ja no hi ha res.