dimecres, 3 de juny del 2020

MONTSERRAT.PARET DE LA CODOLOSA. Vies JOSEP MONISTROL-PUNT VERD.


3/06/19. La darrera escalada va ser el 11 de març, el 13 ens confinàvem, i avui és el dia del retorn, però amb franja horària restringida a l’àrea sanitària. No entrarem en moltes contradiccions, queixes i baralles polítiques....què ens han deixat en un estat latent d’apatia. Quedem amb el Josep i el Genís a Collbató i ens refugiem a la Paret de Codolosa, aprofitant què el Josep no ha fet ni la Josep Monistrol ni la punt verd.
Comencem per la via Josep Monistrol, què la fem amb un sol llarg de 60m. Retrobem les sensacions......què estan anquilosades, via equipada amb algun allunyament de les assegurances. Un ràpel de 60m ens deixa altre cop al peu de via i ens enfilem per la via punt verd, aquesta la fem utilitzant les dues reunions. Al segon llarg falta un pitó quedant un allunyament important. Per avui ja ho tenim què deixar s’acaba el temps d’esport, però podem seguir a la terrassa del Bar què per això no hi ha restriccions. Apa a veure si passa aviat aquest mal són i podem tornar a gaudir de la muntanya en tota la seva magnitud.

Per: Genís, Josep Estruch i Joan Asín.







FOTOCIM

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Per fí Joan ! content de veure't altre cop a la paret, a veure quan podem deixar de desescalar i ens podem posar a escalar de veritat. Una abraçada !

joan asin ha dit...

Ei Jaume una mica rallat per les condicions i a on hem d'escalar, però ja comencem a veure la sortida, esperó. Una abraçada.

Manel&Ita ha dit...

Felicitats!! bona feina per ser el primer dia, es nota que esteu en forma!!

joan asin ha dit...

Millor les ganes, je,je