dijous, 7 de juliol del 2022

UN ANY DE L'ACCIDENT A LA VIA ESCALADORS ASIMPTOMÀTICS. COMA D'ORRI.

6/07/22. Aquest dimecres fa un any de l'accident a la via Escaladors Asimptomàtics a la Piràmide de la canal de l'aigua a la Coma d'Orri. Uns dies difícils i incerts que van anar a millor lentament.

Fa poc l'han repetit el Jaume Planell i el Josep Coll, quan van arribar al punt de l'accident encara van trobar algun bloc precari, tot i el sanejament que és va fer, ells van baixar. Sembla que cal flanquejar en descens a buscar un díedre a la dreta, després del tercer parabolt. 

http://joanasin.blogspot.com/2021/07/accident-la-piramide-de-la-canal-de.html

El Juan Carlos segueix en el camí de la recuperació, poc a poc. Avui la intenció era escalar una mica i dinar plegats a Montserrat, però el dia no acompanya, pluges intermitents. Fem un llarg de corda i pleguem......i a fer-la petar. Amb el Remi, Isabel, Ramir, Juan Carlos, Joan Asín.






1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Fa un any però el record és ben viu Joan, quan vam ser a la quarta reunió i ens vam adonar realment de les maniobres que vas haver de fer per salvar el Juan Carlos, ens vam adonar de la magnitud de tot plegat...el Josep encara ho va trobar massa aleatori...i jo no ho vaig voler intentar...pesava massa el record de l'accident. Molt contents de veure com el Juan Carlos poc a poc es recupera, molts records a tots!