dissabte, 15 de febrer del 2020

OMAN 10. WADI MAZRAA. Via EL HUESO.



14/02/20. L’estada a Oman ja s’està acabant, avui la intenció és anar a una zona d’esportiva per obrir-hi vies i acabar amb els parabolts què ens queden, però no ho hem vist clar. Coincidim amb uns Bascos què van arribar ahir i què coneixen al Santi.
Entre ell hi ha el Tamayo què vam coincidir l’any 1989 al Perú, déu n’hi do, compartim uns xoriços i fuets mentre xarrem i els hi passem el menjar què ens a sobrat, fogo i estris de cuina. Al final anem al Wadi Mazraa on no hi han vies. El Luichy fa una incursió i veu una possible línia, el Santi i el Remi també s’animen i la resta prefereixen anar a fer una visita a la costa.

La via a resultat més fàcil del què semblava, gràcies a la bona roca. Via curiosa i hem baixat en dos ràpel el primer desplomat.

Aquesta ha estat la darrera via què hem fet a Oman, han estat 15 dies intensos, anant d’un lloc a un altre, bàsicament obrint vies i repetint-ne alguna.

Amb: Remi Brescó, Luis Alfonso (Luichy), Javier González (Pitxi), Victor Sans (Salla), Santi Gracia, Paco Aranda, Joan Asín.





ressenya Luichy

Primera ascensió: 14/02/2020
Per: Luis Alfonso, Joan Asín.
Equipament: Semi equipada amb parabolts.
Material: joc de friends fins #3.
Dificultat: IV+

Descens: En 2 ràpels.

La via té cinc llargs de corda, el tercer passa per l’interior d’una nansa i què li dona nom a la via.

Per: Luís Alfonso, Joan Asín.







FOTOCIM


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona ! aquests dies de confinament et quedarà el rdcord de tota aquesta activitat, ànims!

joan asin ha dit...

Si Jaume s'hem posat al dia de piulades, una bona experiència el viatge a Oman amb una canya de grup.