dimarts, 11 de febrer del 2020

OMAN 7. WADI FINS. Via THREE HOLES DIHEDRAL.

Boufete lliure a l'hotel "mil i una estrelles"
11/02/20. Després de les Torres de Nizwa, acabem a l’hotel per reposar forces. El dia 10 anem a canviar la roda punxada i posem rumb a la costa, primer anem al Wadi Suwayh , on hi ha dues vies obertes, però què després d’una excursió cercant objectius no en trobem cap d’interessant. Doncs marxem cap el Wadi Fins on el Luichy té un díedre vist de la visita què va fer l’any passat.

Amb el Luichy anem el Remi i jo, el Santi i el Salla van a obrir per on més tira i el Pitxi i el Paco és fitxen en un díedre.
amb altres hostes de l'hotel

equibris a l'aproximació, jo vaig sucar

ressenya Luis Alfonso (Luichy)
El díedre queda amagat i no és veu. Fem dos llargs de corda fàcils i ens posem al peu del díedre amb un primer llarg espectacular de placa i bavaresa més agraïda del què sembla a primera vista. Segueixen dos llargs més entrant i sortint del díedre un tercer amb un tram final d’encastament-xemeneia estret. Acabem la via a la R6, fem un intent a l’esquerra però et terreny i la continuació per atractiu. Per seguir cal anar per on més tira. Però ho deixem aquí. Baixem en ràpel per la via. La via passa per tres forats i el nom ja el tenim “Three Holes”.

Per: Luis Alfonso, Remi Brescó, Joan Asín.

Primera ascensió: 11/02/2020
Per: Luis Alfonso, Remi Brescó, Joan Asín.
Equipament: Semi equipada amb parabolts i algun pont de roca.
Material: joc de friends fins #3.
Dificultat: V+.
Informació: lanochedelloro2

Aproximació: Del final de la carretera seguim el torrent passant per uns presa d’aigua, quan el torrent queda tallat per l’aigua la via comença a l’esquerra.
Descens: En Ràpel per la via.











a la xemeneia estreta del darrer llarg