dijous, 3 de maig del 2012

MIRANDA DE SANT PERE, via RAMÓN DE SEMIR I D'ARQUER'

 02/05/12. Aquesta tarda quedem amb en Joan Baraldes per anar a escalar per la zona de Gorros. Quan ens trobem agafem el ràpidament el material per poder arribar abans de les 16:20 al funicular de Sant Joan, hi arribem per pels, uff. No tenim clar on anar portem varies propostes al final ens decidim per anar a l'aventura i conèixer la Miranda de Sant Pere on els germans Masó han obert una nova via d'iniciació a l'aventura.
Quan arribem a peu de via sorpresa!!! amb les preses me deixat el talabard al cotxe?, doncs cap problema comencem ja l'aventura. Em lligo directament a la corda amb un doble vuit i una cadireta improvisada amb bagues, solventat del problema comencem l'aventura.


ressenya
 
La via va buscant tota l'estona l'itinerari més fàcil, deparant-nos una agradable excursió vertical, on haurem d'anar posant alguna assegurança. A la via només trobarem un pont de roca al primer llarg i dos pitons un al segon i un altre al tercer llarg. Una via amb essència montserratina de baixa dificultat on cal anar navegant buscant l'itinerari. A la R2 trobem el mini pot de registre, on podem veure que hem fet la tercera ascensió, ahir dia 1 de maig van fer la segona.
DADES:
Primera ascensió: 25/03/12
Per:  R. Serra Llanas, O i A. Masó Garcia.
Equipament: 2 espits a les reunions , 1 pont de roca i 2 pitons als llargs, un a cada un.
Material: Tascons , micros i algun friend mitjà. 6 cintes exprés, alguna baga savinera.
Dificultat: IV/IV+
Informació:, sibesmessanapren, http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=846
Per: Joan Baraldes i Joan Asín

al primer llarg

arribant a la R1

al falanqueig del segon llarg

camí a la R2

al tercer llarg, l'itinerari va una mica més a baix

a l'esperó

FOTOCIM

En Joan B al cim de la Miranda de Sant Pere

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

No es pot anar amb presses Joan! però sempre hi ha recursos no? fa poc vaig anar a veure una pel.lícula dels germans Masó, van obrir una xemeneïa amb en Josep Maria Torras, com a homenatge, i el jovenet, té 85 anys, no va fer servir talabard, es va lligar a cintura i cuixa amb un bouling i tan fresc...ah! i sense casc.

joan asin ha dit...

Ei Jaume aixó ja comença a ser una cosa de l'edat, je,je