dilluns, 29 de febrer del 2016

ALÒS DE BALAGUER, PIC DE CASTELLÀS, VIA TATOcao LO GALL, entrant per SUEÑOS VERTICALES


29/02/16. Avui teníem la intenció d’anar a Abella de la Conca, però el vent ens ha fet canviar de plans i hem acabat al Pic de Castellàs, a Alòs de Balaguer. Quan arribem ja hi ha una cordada escalant resulta ser en Jordi Lluch i un company, salutacions en la distància.

bones ressenyes de LO GALL
 Nosaltres anem a la via TATOcao LO GALL, entrant per la “SUEÑOS VERTICALES” amanida amb parabolts recentment pels GALLs. Quan vam fer la “Sueños Verticales”, aquest tres llargs estaven nets i amb trams bruts, ara està sanejada la roca i l’herba, ara ha quedat una via per a consum massiu ben arregladeta. Després dels tres primers llargs sortim a la gran feixa i anem a buscar la paret del fons on trobarem pintat el nom a peu de via de la  TATOcao LO GALL. La via té tres llargs de corda ben amanits per a no patir amb parabolts i un clau on cal portar una baga o mosquetó molt estret per què el forat és petit. Passarem amb 12 cintes exprés i un joc de friends fins el 1 de Camalot, per si volem assegurar algun allunyament. El 6a què marca la ressenya no és obligat. Dificultat obligada V/A0-e.
Pel descens el Jordi Lluch ens ha comentat què va deixar una baga al cim i amb un ràpel de 25m estarem al descens habitual, és el què hem fet. L’altre opció és rapelar la via.
Avui he fet cordada amb l’Armando Cobo què feia temps què no escàvem plegats. En resum bona escalada “Love Climb” i bona companyia.

arribant a la R1 sueños verticales

al segon llarg

primer llarg TATOcao


arribant a la R2
al tercer llarg
FOTOCORDADA

4 comentaris:

Jordi Joan GV ha dit...

Això s'està convertint en un comodí contra el mal temps i el vent!
Records per l'Armando...

"Persiana"

joan asin ha dit...

Es un bon racó, avui ens ha anat de perles.

Jaumegrimp ha dit...

Si que es veu molt neta la línia, ara que el tram de la foto d'arribada a la primera reunió....de pedra a pedra i vigila que vaig!!!!

joan asin ha dit...

Jaume, està força bé una via love climb...per a consum massiu, are amb entrant per la Sueños Verticales amb parabolts queden 6 llargs de corda.