dimarts, 4 de desembre del 2018

MONTSERRAT. LA PAPARRA. Via BALBINO LÓPEZ MÉNDEZ.

4/12/18. Dos mesos llargs al dic sec, ara anem recuperant la mobilitat del dit mica en mica. Avui iniciem la recuperació activa i és l’oportunitat de fer la via Balbino López Méndez a la Paparra. Feia temps què tenia ganes d’anar-hi però al final sempre seguia a la llista de les pendents. En la meva situació actual ha estat una bona opció per avui. La Isabel ha fet d’amfitriona i el tercer llarg m’he animat a  fer-lo de primer. La via ens ha agradat força.



DADES

Primera ascensió: 9/08/2011
Per: Guillem Arias, Joan Prunera.
Equipament: Totalment equipada.
Material: 11 cintes exprés.
Dificultat. V.
Orientació: Oest, ombra al matí.

Aproximació. Del monestir de Montserrat hem d’anar fins el camí de Sant Joan a Sant Jeroni, un cop passat el Gorro Frigi seguim fins a un Mirador,una mica abans d’arribar-hi surt un corriol a mà esquerra per on baixem. El seguim fins arribar a peu del Fusell del Sentinella. Agafem un altre corriol a l’esquerra  fins a la primera agulla (la Paparra) seguim la base en baixada fins a trobar un parabolt xafat on comença la via.

Descens: Caminant direcció sud per la carena fins a una agulla on agafem un corriol/canal què ens porta al camí de Sant Jeroni-Sant Joan.

La via està totalment equipada amb força parabolt, nosaltres l’hem fet amb quatre llargs de corda, al tercer llarg trobarem una reunió opcional. La via té el seu ambient amb bona roca tret de l’entrada de la R2 on cal vigilar una mica, el segon i quart llarg son els més interesants. Bona via per iniciar-se en via llarga.

-->
Per: Isabel Notivoli, Joan Asín.

primer llarg
segon llarg



tercer llarg

quart llarg

FOTOCIM


-->

5 comentaris:

Mingo ha dit...

Eiii Joan me'n alegro moltíssim, que tot torni a la normalitat.

sergi ha dit...

Molt bona recuperacio Joan!!
Salutacions
sergi.

joan asin ha dit...

Moltes gràcies Mingo i Sergi, encara està tendra però ja podem fer recuperació activa, vies fàcils i de no tibar.

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona Joan ! ja saps el que és sortir d'una lesió, amb el que de ben segur que en sortiràs enfortit i amb més ganes.
A per la propera campió!

joan asin ha dit...

Ei Jaume, al final seré un expert en recuperacions, a veure si és l'última....