dissabte, 31 de desembre del 2022

Via JOSEP MARIA ANDREVÍ. MIRANDA DE CAN JORBA. MONTSERRAT.


31/12/23. Darrer dia del 2022, com tenim costum acomiadem l'any fent una escalada. Avui el Jaume no ha pogut venir , però la Isabel sí.  Esmorzem a Collbató i coincidim amb altres companys què també van a acomiadar l'any escalant....Tothom amb l'idea de fer una matinal. Nosaltres ens decidim per a repetir la via Josep Maria Andreví. 

Com ens passa darrerament quan repetim una via a Montserrat la trobem més polida la roca i la dificultat una mica més...

El primer llarg ja ens posa a lloc, primer tram polit i després per una fissura on podem posar-hi friends petits mitjans. Els altres dos llargs ja és deixen fer millor no estan tant polida la roca.

El dia ha estat de primavera a finals de desembre ????

BON ANY 2023

Cordada Isabel Notivoli, Joan Asín.


DADES

Primera ascensió: 2004

Per: Albert Masó, Òscar Masó.

Equipament: espits, pitons, ponts de roca.

Material: 10 cintes exprés, joc de friends del 0 al C1.

Dificultat: V+. Obligada V/A0.

Orientació: sud.

Aproximació: Aparcament de la Can Jorba, abans d'arribar a la Vinya Nova, agafem un camí què ens porta fins a peu de via.

Descens: en ràpel per la via.

Primer llarg, pugem a un arbre i passem a la paret a "caçar" el primer espit, tram de roca polida per un esperó fins a un passatge vertical per accedir a una fissura per on pugem fins a la R1, assegurances distants podem posar-hi firends petits-mitjans i C1. Llarg mantingut en el V grau.

Segon llarg, sortim a la dreta a buscar un esperó per on pugem fins un díedre vertical, un cop superat anem a la dreta a buscar la R2.

Tercer llarg, llarg de placa Montserratina, on cal anar navegant fins un ressalt vertical, un cop superat anem a l'esquerra a buscar la R3 en un arbre.

primer llarg


segon llarg


tercer llarg



FOTOCIM




1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona Joan i Isabel ! Els millors desitjos per aquest 2023 i sí potser, difícil, encara més escalades.