dijous, 23 de març del 2017

MONTSERRAT. PARET DE LA CODOLOSA.

23/03/17. Tant el Manel com l’Antonio estan sortint d’una lesió d’esquí. Avui toca jornada de “re entre”. La primera intenció era anar a Gorros, però quan estem a l’alçada de Santa Cecilia, comencen a caure gotes ???, abans de fer la inversió, aparcament, funicular, decidim donar mitja volta i refugiar-nos a la Codolosa.
No hem estat els únics què hem anat a refugiar-nos en aquest racó.
Comencem per la via Alimera, fent els tres llarg. Ràpel per la via Esperó Blocaires fins a la R1. Fem el segon i tercer llars de via de les Cabres en un de sol. Ràpel un altre cop fins a la R1 i fem el segon i tercer llarg de l’Esperó Blocaires en un altre llarg. Rapelem per la via de les Cabres, un de 60 i un altre de 30.
Tant el Manel com l’Antonio sembla què la re entre ha anat prou bé.
En resum un puja baixa per la Codolosa amb una dificultat mantinguda de V/IV, amb un tram de V+ al segon llargs de l’Esperó Blocaires, per cert ja torna haver-hi el pitó què havíem deixat. Només hem fet servir bagues exprés.
Per Antonio Gómez, Manel Benavent i Joan Asín.
primer llarg Alimera
segon llarg Alimera
segon llarg Alimera
tercer llarg Alimera
via de les cabres
R1 via de l'Esperó Blocaires
a l'Esperó Blocaires.
FOTOPEUDEVIES

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona activitat amics! espero que les lesions ja siguin història. La denostada Codolosa és un bon refugi per quan el temps és inestable, quan fa temps que no hi escales i sobretot si no hi vas en cap de setmana, cada cvop m'agrada més.

joan asin ha dit...

Sempre és un bon plan B.