dijous, 30 de març del 2017

MALANYEU. EL DEVESSÓ. Via L'ASTORET.

30/03/17. Amb l’Antonio seguim amb la seva recuperació, avui anem a Malanyeu, parem a esmorzar al Rosal i coincidim amb una colla de coneguts, el Joan Jover amb el Francesc Sàbat, La Isabel  Notivioli amb l’Àngel, el Remi Brescó amb el Josep Lluís Alcaraz (Saraban), després de posar-se al dia finalment marxem, déu n´hi do.

El Remi i el Saraban també van a Malanyeu així què anem plegats i fem l’aproximació plegat, nosaltres ens quedem abans, ells van a la Badalona.



La via Astoret gaudeix de la D.O. Malanyeu, una línia ben buscada i tot estar oberta el 2014 no és creu en cap via, cosa difícil en aquesta atapeïda paret. La via va trobant zones herboses però les eludeix i no molesta. Com equipament només trobarem ponts de roca i un pitó i les reunions les haurem d’equipar, R1en un arbre, R2 amb flotants i R3 al cim amb un arbre.
La dificultat és mantinguda entre el IV i V però cal escalar i navegar per aquestes plaques. Una bona via amb el seu estil, a nosaltres ens ha agrada. Hem baixar en ràpel per una via  de la dreta, dos ràpels 25/60, possible en tres ràpels o caminant per la cresta i PR.

DADES

Primera ascensió: 3/01/2014
Per: Jordi Ceballos, Amadeu Pagès.
Equipament: ponts de roca i un pitó.
Material: Friends fins el Camalot del 2, tascons, bagues per savines, 12 cintes exprés.
Dificultat: Obligada V.

Per: Antonio Gómez, Joan Asín.


primer llarg
primer llarg
segon llarg
segon llarg
tercer llarg
tercer llarg
FOTOPEUPARET

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Una via que et fa treballar i et deixa amb las ensació de quue has escalat un munt ! enhorabona !