dissabte, 24 de setembre del 2011

CODOLOSA, via de les Cabres i Esperó Blocaire

24/09/11. Aquest dissabte no pinta gaire bo, de fet està plovent quan ens trobem amb en Felip. Fa temps que no escalem plegats, però si més no esmorzarem i passarem revista als darrers mesos.
Quan arribem al bar Muntanya de Collbató està ple d'escaladors molt d'ell coneguts. La xerradeta de rigor, el comentari sobre el temps...... segueix plovent, on aneu??, de moment avui s'escau un bon esmorzar i després ja veurem.

Collbató ennuvolat
 I després segueix plovent, en Felip té ganes d'escalar així que s'imposa un matís, ben mirat està ploviscant, ens arribem fins a la Codolosa segueix ploviscant ???? al final poden més les ganes  que el seny, com si no passes res afegim a la vestimenta amb seny el gorotex i ja està.
itinerari de les dues vies

La paret està ben molla,  després de dubtar ens decidim per anar a la via de les cabres a l'extrem dret de la paret. La fem en dos llarg com és va obrir, ara hi han tres llargs per si és va amb cordes de 50m.  Ha calgut posar un punt més de concentració amb la roca mullada i el plugim. Dos ràpels ens deixen altre cop a peu de via. Com la pluja no va a més i ja se'm adaptat al medi en posem a l'esperó blocaire. El temps va canviant a millor i només cau alguna gota de tant en tant. 
En resum un matí aprofitat per a pràctiques d'escalada amb roca mullada i plugim.
Per Felip Linares i Joan Asín
primer contacte amb la roca mullada

segon llarg de la via de les cabres

primer llarg de l'esperó blocaire

segon llarg

al tercer llarg on cal buscar el passatge més compacte

avui ja hem matat el cuc

8 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quan hi ha ganes d'escalar no hi ha roca mullada que valgui!

Joan Prunera ha dit...

Son boxos aquests romans..!!!!!
Mira que sou de fanàtics, però el que conta son les ganes, el demés son punyetes.

Felicitas a tots dos!

joan asin ha dit...

Jaume,Joan, això passa quan s'ajunta la fam amb les ganes de menjar,je,je

Llorenç ha dit...

je je je! veig que al final vau escalar! natres pel delta mirant ocells i platjes al sol...je je je! sou uns malalts!

joan asin ha dit...

Ei Llorenç dissabte porta el gorotex,je,je.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan,
Jo també hi vaig anar, però a caminar amb uns amics, i vaig veure una cordada a la Codolosa que debieu ser vosaltres !!!
Salut i a tibar

joan asin ha dit...

Joan a la Codolosa només estàvem nosaltres, no vam veure a ningú més. A qui se li pot ocorri escalar amb el dia que feia?....

Joan Baraldes ha dit...

Ja em va semblar que el Nissan negre que hi havia a sota el diposit era el teu!! fins hi tot li vaig demanar a la Neus si recordava la matricula.

Al final de la darrera tirada de l'esperó blocaire fa dies que hi vaig posar un bolt i una baga a una alzina, per si es vol anar a acabar al rapel de la via de les cabres ja que s'ha dit que el rapel d'aquesta via és perillos perquè poden caure moltes pedres.
salut i a tibar