dijous, 8 de setembre del 2011

COLLBATÓ, via L'AVI JOAN

7/09/11. Aquesta tarda com cada dimecres havia quedat amb en l'Antoni, també s'apunta en Joan B i ens proposa d'anar a fer una nova via que han obert a Collbató recentment. 
La via ressegueix una sèrie de ressalts fins arribar al darrer, on una aresta ajaguda ens porta al camí de Collbató al Monestir per on podem baixar anant a buscar la drecera que surt al nivell de l'estelada pintada a la paret.. 
La roca és molt bona en tota la via i està equipada amb parabolts i pitons casolans. Els dos primers llargs son ajaguts, tret d'un petit ressalt a la sortida de la R1. Al tercer llarg canvia, una placa amb uns passatges fins en tendència a l'esquerra donen pas a un esperó amb una fissura per on pugem, un cop a dalt flanquegem a la dreta per terrenys fàcil fins a trobar la R3 al peu d'una placa ajaguda. El quart llarg de tràmit segueix la placa fins al peu del darrer ressalt. El darrer llarg segueix una placa vertical i mantinguda, molt assegurada. Els primers passos son fins amb presa petita,  després els còdols van millorant a mida que anem pujant i perdent verticalitat.
En resum una via amb dos llargs interessant i tres de tràmit per enllaçar-les.
Per Joan Baraldes, Antoni Gómez i Joan Asín 
primer llarg

a la placa del tercer llarg

al quart llarg

bona placa del cinquè llarg

al final de la via

3 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Va ser una tarda entretinguda per poder-nos retrobar després de vacances i amb una escalada senzilla però amb un parell de trams interessants
Salut i a tibar

Gatsaule ha dit...

Gràcies per la informació, que no la coneixia i pot ser interessant per alguna tarda perduda...

joan asin ha dit...

Joan B una excusa per quedar per escalar.
Joan és molt nova.