dijous, 15 de desembre del 2011

SERRAT FORADAT DEL CAMÍ DE LES BATERIES, via JULI FONT SIERRA

15/12/11. Aquesta tarda amb poca estona de llum tenim el temps just per a fer una via curta i així és com hem arribat fins aquesta via. L'aproximació la fem pel camí vell de Collbató al Monestir o camí de les Bateries. El seguim fins a trobar a l'esquerra el primer serrat, la via va pel pany més compacta  de la dreta.

el Serrat Foradat

el camí de les Bateries des del peu de via

ressenya dels germans Masó (Kpujo.com)
 La via és molt curta però per avui ha estat ideal. El primer llarg comença per una placa compacta fins a un ressalt desplomat, passatge atlètic 6a, és pot fer amb A0, un cop superat la placa perd verticalitat, R1 en un arbre. El segon surt a la dreta a buscar un altre ressalt vertical, després anem direcció al cim. Via equipada només cal portar 4 cintes exprés. El descens el fem seguint l'aresta del Serrat direcció est fins a trobar unes pendents a l'esquerra que ens portem fins el camí de les Bateries.
Per Antoni Gómez i Joan Asín

primer llarg superant el pas de 6a

al curt segon llarg, superant el primer ressalt V-

tafanejant la llibreta de visites al cim

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

És una via de la que m'havien dit que no valia la pena però per aprofitar una tarda com heu fet potser sí no? Una bona cmainada però per escalar poc oi?

joan asin ha dit...

Si Jaume no paga la pena d'anar-hi expressament, però ha estat ideal per un dia com avui, cal caminar una mica no gaire i la baixada cal crestejar fins que el terreny ens permet baixar. La llàstima és que no es pugui combinar amb alguna altre.

Mingo ha dit...

Jo la vaig fer en solitari i no em va agradar massa, a dalt (2on llarg) quan vaig desfer la tirada vaig passar més a l'esquerra i queda un muret que de forats que està molt millor que per on va la via. De primer es pot equipar amb friedns.
Felicitats Joan, els dies són molt curts i cal buscar opcions ràpides

joan asin ha dit...

Mingo, amb el poc tempsque hi ha cal buscar coses com aquesta. Records