dissabte, 31 de desembre del 2011

ROCA GRIS, via ESPARRAGUERA

31/12/11. Avui ha estat un dia especial per acabar l'any 2011,  ens ha tocat fer d'amfitrions. En Manel ja fa uns quants dies ens va dir que per Cap d'any venien el Jeins i la Ramona una parella Alemanya amb la que hem conviscut diverses campanyes per arreu i que feia cinc anys que no ens veiem. Quedem a Collbató on després de fer el cafè, decidim anar a fer una de les clàssiques de Montserrat Sud la via Esparraguera, coincidint amb el darrer dia que és pot escalar en aquesta zona. Demà queda tancada per nidificació fins a l'estiu. 



Una via per a gaudir-la una vegada i un altre, variada, atlètica amb roca bona i/o excel·lent, tret d'algun tram ja sanejat però que ens fa controlar-la. Els tres primers llarg els hem fet a l'ombra i amb les mans fredes però després el sol ens ha escalfat de cop, quedant un dia explèndid.

Acabem fent una visita a la Vinya Nova per a degustar un bon àpat amb bona companyia, també un altre dels clàssics de Montserrat Sud, on en Jeins ha fet el a seu bateig de beure amb porro. 


Podem trobar molta informació de la via com a clàssica consolidada a: ressenya.net, escalatroncs, kutrescaladors, etc....


Per: Jeins, Manel Díaz, Pep Garcia i Joan Asín.


* Aquest any ha estat un any de molta activitat que m'ha portat a fer-ne un total de 125, una cada tres dies, que no hauria estat possible sense la munió de companys amb els que hem compartit aquesta aventura, els incondicionals, els de sempre, els retrobats, els nous, els virtuals, els......Moltes GRÀCIES a tots. Ei que tornem a estar a 0!!!!, que fas el...?? quedem??. Que no ens retallin els SOMNIS I PROJECTES PER A FER-LOS REALITAT.


a l'ombra del primer llarg

en Pep negociant el segon llarg amb les mans i la roca freda

en Jeins fent el segon llarg

entrant a la R3

bona placa al quart llarg

quart llarg


Manel i Jeins al quart llarg, en Pep al cinquè

al magnífic sisè llarg, un regal de díedre a equipar
darrer pas
ja hi som


i per acabar.....

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona colla us vau ajuntar! doncs al Muntanya no ens hi van trobar per poc, nosaltres hi vam anar mes tard de l'habitual, pels volts de les nou.
L'Esparraguera és una via molt estètica i variada, suposo que al vostre amic li deuria agradar, ah! i el dinar a la Vinya Nova un bon acabament d'any també.
Serà difícil superar el regristre de sortides que tens, però perquè no? per amnca de company que no sigui, ja saps on soc.
Bon any, salut i grimpades.

joan asin ha dit...

Ei Jaume nosaltres vam anar més tard quasi a les 10. Amb l'Esparraguera sempre quedes bé. A veure si aquest any podem coincidir més sovint. Bon Any