diumenge, 18 d’abril del 2021

UN MILIÓ DE VISITES

Hem arribat a la visita un milió, amb 1360 piulades, de vies d'escalada, esquí de muntanya, excursions, travesses, raquetes de neu, ferrades, ascensions a cims, compartides amb més d'un centenar de companys-companyes què ho han fet possible, MOLTES GRÀCIES AMICS. També a tots els seguidors. L'aventura va començar a finals del 2008 amb l'assessorament de la Mariajo Chesa i ja portem 12 anys.

Poc després dels inicis d'aquesta aventura vam contactar virtualment amb el Llorenç. De l'intercanvi de comentaris vam quedar per obrir una via al Peladet Oriental, va ser una Cita a Cegues... què va donar nom a la nova via. Durant aquests anys la història s'ha anat repetint en noves línies imaginàries fetes realitat.....

08/04/2021 NOU PROJECTE........Remi Brescó  Continuarà....

10 comentaris:

FRANCISCO ROMAN ha dit...

Felicitats, ets un referent per molts de nosaltres.

Joan Llobera ha dit...

Moltes felicitats, i moltes gracies per compartir totes aquestes experiencies amb nosaltres

Manel&Ita ha dit...

Moltes felicitats Joan, uns gran tasca divulgativa per tots els escaladors!!

Josep Santasusana ha dit...

Un milió de felicitats, Joan, per aquests dotze anys de tasca desinteresada i altruista. No perdis mai aquesta gran il·lusió que tan ens inspira. Ens veiem al bloc i a l'altra punta de la corda, amic!

Jordi Clop ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Clop ha dit...

El teu blog és de visita obligada, gràcies per la bona feina. Segueix i no defalleixis que el trobaríem molt a faltar.

Jaumegrimp ha dit...

Felicitats Joan! Com ja t'han dit ets un referent i les teves ressenyes cada cop més acurades estan fent ombra al desaparegut Escalatroncs.
A per un milió més !

blog del guillem ha dit...

Fantàstic Joan, ets un gran i admirat divulgador del nostre mon, felicitats per la fita i per el estil, espero tornar a felicitar-te dintre de 12 anys.....
Una forta abraçada

Felip Linares ha dit...

Felicitats Joan per aquest primer milió. Ets tot un referent dins d'aquest petit món de la muntanya i l'escalada. Mai deixis de fer el que t'agrada i fas tan bé.

joan asin ha dit...

MOLTES GRÀCIES PELS COMENTARIS SEGUIREM....